Welcome to Argentor Essayeurs    |
Create an account Log in
My shopping cart
0 item(s)
Buy back gauarantee Lowest price More than 27 years of experience
Secure delivery Always discrete

Reviews

Home > Reviews >

At Argentorshop, we find it very important that our customers can leave reviews. Service and product expertise are things we highly value.

You can leave a review after your product has been delivered. If you wish, you can leave your review anonymously. We appreciate your help in improving our customer service.


Sint-Niklaas | 27-03-2017
Strengths: Communicatie (per mail) verloopt vlot en goed. Web site biedt ook de nodige informatie. Points of improvement: Levering eventueel op zaterdag ? Ev. tegen kleine meerprijs ? P.s.omtrent de gedane levering bij mij: ik ben van mening dat een telefoontje voor de levering zou gedaan worden ? Dat is er niet geweest. Voor iemand die continu beschikbaar moet zijn om de koerier te ontvangen is ofwel dàt, ofwel een mogelijke 'herkansing' na 10 min of zo wel handig. Misschien is het wel zo dat die tweede aanbieding standaard is, maar dan is mij dat ontgaan. Hoe dan ook geeft dat de mogelijkheid tot meer vrijheid in uw eigen huis. Dus hier valt mogelijk iets te verbeteren, zoniet misschien meer in de aandacht brengen. Al bij al ben ik tevreden, maar gezien naar mijn mening verzending nog veel belangrijker is dan bij andere bedrijven, zijn het, denk ik belangrijke punten.
Melle | 19-03-2017
Strengths: Alles is gelopen zoals verwacht Points of improvement: Misschien toch anonieme pakketten
| 13-03-2017
Strengths: correcte bestelling en aflevering Points of improvement: I cannot think of any points for improvement.
antw | 12-03-2017
Strengths: alles perfect Points of improvement: I cannot think of any points for improvement.
Amsterdam, Nederland | 10-03-2017
Strengths: Snelle levering Points of improvement: 1- Luisteren naar klant: ik heb leveringsadres doorgegen, pakket gestuurd aan factuuradres. 2- Mogelijk maken om het betalen in shop met pinpas Mestro (NL pas[ABN Amro zakelijke bankrekening]). Dat is niet gelukt in de shop.
| 10-03-2017
Strengths: Sehr guter Service! Schnell,diskret und zuverlässlich ! Points of improvement: I cannot think of any points for improvement.
Antwerpen | 10-03-2017
Strengths: Vlotte afhandeling. Points of improvement: Ik denk, na diverse bezoeken, dat er toch moet gewerkt worden aan een zekere discretie of mogelijkheid daartoe. Ik zat bijvoorbeeld met bepaalde vragen maar voelde me ten zeerste gehemd om die te stellen, daar verschillende personen op 30 cm achter mij stonden. Eveneens wordt het te betalen bedrag zomaar in de "zaal" geroepen ... niet iedereen apprecieert dat zo of heeft op die manier een veiliger gevoel huiswaarts te keren met de gekochte goederen.
Büllingen | 05-03-2017
Strengths: I have no further comments. Points of improvement: I cannot think of any points for improvement.
| 24-02-2017
Strengths: Vriendelijk service, redelijk vlug bediend. Mvg. Points of improvement: I cannot think of any points for improvement.
ANTWERPEN | 22-02-2017
Strengths: Ervaring webwinkel: Goede website. Snelle levering van de gewenste goederen, eveneens goede communicatie via mail en per telefoon. ID controle bij ontvangst is ook zoals het hoort en dus veilig. Klantvriendelijkheid is zéér goed, ook ter plekke in de winkel ! (voor mijn tweede aankoop). Interessante prijzen ! Kortom correcte service. Voor herhaling vatbaar. Points of improvement: De afhandeling ter plekke ging wat traag door omstandigheden. Maar daar wordt aan gewerkt is mij verzekerd ! Geduld is goud waard in dit geval !
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... 93
Actual rate :
GOLDper kilo
SILVERper kilo
Argentor Essayeurs ltd.
Lange Herentalsestraat 52
2018 Antwerp, 
Belgium
+32 2 899 89 02
info@argentorshop.be


VAT : BE 0431.852.314
KBC : BE28 7310 3181 0820
ING : BE50 3631 5620 1968
BELFIUS
:
BE35 0689 0477 8237 


Opening hours:
Monday
: 9 AM
- 5 PM
Tuesday : 9 AM
- 5 PM
Wednesday : 9 AM
- 5 PM
Thursday : 9 AM
- 5 PM
Friday : 9 AM
- 1 PM
Saturday : closed
   
Sunday : closed    


Closing days 2017:

Monday
: April 17th
Monday
: May 1st
Thu. & Fri.
: May 25th & 26th
Monday : June 5th
Friday : July 21st
Mon. & Tue.
: August 14th & 15th
Wednesday : November 1st

Annual holidays 2017:
July 31st - August 11th 
December 25th - December 29th
 

REGISTERING FOR OUR NEWSLETTER IS EASY AND FREE

Register free of any obligation and learn more about buying precious metals before deciding
to buy precious metals

Contact details

Lange Herentalsestraat 52
BE - 2018 Antwerpen
Tel.: +32 3 232 31 99
VAT: BE 0431.852.314
E-mail:
Argentor Essayeurs Te vinden op Lange Herentalsestraat 52, Antwerpen, 2018, Antwerpen, Belgium. Telefoonnummer: +32 3 232 31 99. .