Welkom bij Argentor Essayeurs     |
Account openen Inloggen
mijn winkelwagen
0 item(s)
Terugkoop garantie Laagste prijs Méér dan 27 jaar ervaring Beveiligde levering Altijd discreet

Reviews

Home > Reviews >

Bij Argentorshop vinden we het erg belangrijk dat klanten ons kunnen beoordelen. Service en productkennis dragen we hoog in het vaandel! U kan een review achterlaten na levering/ afhaling van uw bestelling. Dat kan, indien gewenst, zelfs volledig anoniem. Wij waarderen uw hulp om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Zo blijven we alert en kunnen we meegroeien met de noden van onze klanten. 

Hieronder kan u alle reviews nalezen die klanten hebben achtergelaten. Dat kan tevens op onze Kiyoh bedrijfspagina. Hebt u zelf een opmerking of suggestie of wilt u ons gewoon een aanbeveling geven? Laat het ons zeker weten! 
 


Melle | 19-03-2017
Pluspunten: Alles is gelopen zoals verwacht Verbeterpunten: Misschien toch anonieme pakketten
| 13-03-2017
Pluspunten: correcte bestelling en aflevering Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
antw | 12-03-2017
Pluspunten: alles perfect Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 10-03-2017
Pluspunten: Sehr guter Service! Schnell,diskret und zuverlässlich ! Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Antwerpen | 10-03-2017
Pluspunten: Vlotte afhandeling. Verbeterpunten: Ik denk, na diverse bezoeken, dat er toch moet gewerkt worden aan een zekere discretie of mogelijkheid daartoe. Ik zat bijvoorbeeld met bepaalde vragen maar voelde me ten zeerste gehemd om die te stellen, daar verschillende personen op 30 cm achter mij stonden. Eveneens wordt het te betalen bedrag zomaar in de "zaal" geroepen ... niet iedereen apprecieert dat zo of heeft op die manier een veiliger gevoel huiswaarts te keren met de gekochte goederen.
Büllingen | 05-03-2017
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 24-02-2017
Pluspunten: Vriendelijk service, redelijk vlug bediend. Mvg. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
ANTWERPEN | 22-02-2017
Pluspunten: Ervaring webwinkel: Goede website. Snelle levering van de gewenste goederen, eveneens goede communicatie via mail en per telefoon. ID controle bij ontvangst is ook zoals het hoort en dus veilig. Klantvriendelijkheid is zéér goed, ook ter plekke in de winkel ! (voor mijn tweede aankoop). Interessante prijzen ! Kortom correcte service. Voor herhaling vatbaar. Verbeterpunten: De afhandeling ter plekke ging wat traag door omstandigheden. Maar daar wordt aan gewerkt is mij verzekerd ! Geduld is goud waard in dit geval !
Zichem | 17-02-2017
Pluspunten: Snel goede communicatie top verzending Verbeterpunten: Geen
Roeselare | 17-02-2017
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... 93
Actuele koers :
GOUDper kilo
ZILVERper kilo
Argentor Essayeurs bvba
Lange Herentalsestraat 52
2018 Antwerpen, 
België
+32 3 303 72 72
info@argentorshop.be

BTW-nr
:
BE 0431.852.314 
KBC
:
BE28 7310 3181 0820
ING
: BE82 3631 5620 1968
BELFIUS
: BE71 7805 9267 5669

Openingsuren:
maandag
:
09.00u
-
17.00u
dinsdag :
09.00u
-
17.00u
woensdag :
09.00u
-
17.00u
donderdag :
09.00u
-
17.00u
vrijdag :
09.00u
-
13.00u
zaterdag :
gesloten

 
zondag :
gesloten
 
 

Sluitingsdagen 2017:

maandag
:
17 april
maandag : 01 mei
don. & vrij.
: 25 & 26 mei
maandag
: 05 juni
vrijdag : 21 juli
ma. & din.
: 14 & 15 augustus
woensdag : 01 november
 
Jaarlijkse vakantie 2017:
31 juli t.e.m. 11 augustus
25 december t.e.m. 29 december
 

Inschrijven op de nieuwsbrief is eenvoudig en kosteloos

Schrijf je vrijblijvend in en leer meer over het aankopen van edelmetalen!

Contactgegevens

Lange Herentalsestraat 52
BE - 2018 Antwerpen
Tel.: +32 3 232 31 99
BTW: BE 0431.852.314
E-mail:
Argentor Essayeurs Te vinden op Lange Herentalsestraat 52, Antwerpen, 2018, Antwerpen, Belgium. Telefoonnummer: +32 3 232 31 99. .