Welkom bij Argentor Essayeurs     |
Account openen Inloggen
mijn winkelwagen
0 item(s)
Terugkoop garantie Laagste prijs Méér dan 27 jaar ervaring Beveiligde levering Altijd discreet

Reviews

Home > Reviews >

Bij Argentorshop vinden we het erg belangrijk dat klanten ons kunnen beoordelen. Service en productkennis dragen we hoog in het vaandel! U kan een review achterlaten na levering/ afhaling van uw bestelling. Dat kan, indien gewenst, zelfs volledig anoniem. Wij waarderen uw hulp om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Zo blijven we alert en kunnen we meegroeien met de noden van onze klanten. 

Hieronder kan u alle reviews nalezen die klanten hebben achtergelaten. Dat kan tevens op onze Kiyoh bedrijfspagina. Hebt u zelf een opmerking of suggestie of wilt u ons gewoon een aanbeveling geven? Laat het ons zeker weten! 
 


Schinnen (Nederland ) | 12-11-2018
Pluspunten: Zeer goede prijs van edelmetalen. ook de mogelijkheid om in kleinere hoeveelheid te kunnen bestellen is goed. Verbeterpunten: Vrijdags de hele dag tot 20:00 op de bezorger gewacht, maar deze verscheen tegen de afspraak op zaterdag toen ik na een nachtdienst in bed lag. Bezorger zal het vrijdag niet gehaald hebben omdat er waarschijnlijk te weinig tijd voor ingepland was.
MAHIEU | 09-11-2018
Pluspunten: Service parfait livraison ponctuelle Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 08-11-2018
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Bruxelles | 06-11-2018
Pluspunten: Zeer snelle verwerking van bestellingen, zeer goede communicatie en snelle en efficiënte levering Verbeterpunten: Gebruik geen tape in naam van het bedrijf (of alleen met het logo), zodat de verpakking / levering nog discreter is.
putte | 26-10-2018
Pluspunten: goede service en correct Verbeterpunten: betere uitleg over het parkeren auto
| 24-10-2018
Pluspunten: Tres serieux et tres rapide. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Edegem | 22-10-2018
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Zoersel | 22-10-2018
Pluspunten: zeer professioneel Verbeterpunten: klaarmaken van de bestelling na betaling kan sneller. voor klanten buiten de stad is de verplaatsing toch redelijk moeilijk
Knegsel | 21-10-2018
Pluspunten: Argentor Essayeurs doet er alles aan om de levering op de afgesproken tijd te laten plaatsvinden. Helaas zijn ze daarbij afhankelijk van transporteurs die het soms minder nauw nemen. Geboden tegemoetkoming is acceptabel. Verbeterpunten: Strakkere afspraken maken met transporteurs waardoor zij de levering op de afgesproken dag uitvoeren.
Malonne | 19-10-2018
Pluspunten: Traitement très rapide des commandes, Politesse et disponibilité, Livraison rapide et discrète, Informations en ligne détaillées et remises à jour en permanence. Verbeterpunten: Peut-être utiliser d'autres rouleaux de scotch qui ne soient pas au nom de l'entreprise afin que le conditionnement / la livraison soit encore plus discrète.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... 115
Actuele koers :
GOUDper kilo
ZILVERper kilo
Argentor Essayeurs bvba
Lange Herentalsestraat 84
2018 Antwerpen, 
België
+32 3 303 72 72
info@argentorshop.be

BTW
:
BE 0431.852.314 
ING
: BE82 3631 5620 1968
BELFIUS
: BE71 7805 9267 5669
BNP FORTIS
: BE34 0018 0627 5190

Openingsuren:
maandag
:
09.00u
-
17.00u
dinsdag :
09.00u
-
17.00u
woensdag :
09.00u
-
17.00u
donderdag :
09.00u
-
17.00u
vrijdag :
09.00u
-
13.00u
zaterdag :
gesloten

 
zondag :
gesloten
 
 

Sluitingsdagen 2018:
woensdag : 15 augustus
donderdag : 01 november
vrijdag
: 02 november

Jaarlijkse vakantie 2018:
24 december t.e.m. 01 januari 2019
 

Inschrijven op de nieuwsbrief is eenvoudig en kosteloos

Schrijf je vrijblijvend in en leer meer over het aankopen van edelmetalen!

Contactgegevens

Lange Herentalsestraat 52
BE - 2018 Antwerpen
Tel.: +32 3 232 31 99
BTW: BE 0431.852.314
E-mail:
Argentor Essayeurs Te vinden op Lange Herentalsestraat 52, Antwerpen, 2018, Antwerpen, Belgium. Telefoonnummer: +32 3 232 31 99. .