Welkom bij Argentor Essayeurs     |
Account openen Inloggen
mijn winkelwagen
0 item(s)
Terugkoop garantie Laagste prijs Méér dan 27 jaar ervaring Beveiligde levering Altijd discreet

Reviews

Home > Reviews >

Bij Argentorshop vinden we het erg belangrijk dat klanten ons kunnen beoordelen. Service en productkennis dragen we hoog in het vaandel! U kan een review achterlaten na levering/ afhaling van uw bestelling. Dat kan, indien gewenst, zelfs volledig anoniem. Wij waarderen uw hulp om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Zo blijven we alert en kunnen we meegroeien met de noden van onze klanten. 

Hieronder kan u alle reviews nalezen die klanten hebben achtergelaten. Dat kan tevens op onze Kiyoh bedrijfspagina. Hebt u zelf een opmerking of suggestie of wilt u ons gewoon een aanbeveling geven? Laat het ons zeker weten! 
 


Meeuwen-Gruitrode Belgie | 20-01-2017
Pluspunten: Correcte en snelle afhandeling van aankoop/ verkooporders. Verbeterpunten: Geen
| 17-01-2017
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
9300 Aalst | 15-01-2017
Pluspunten: - Telefonisch was de dienstverlening uitstekend. Zeer vriendelijke dame. Top! - Het zilver was onmiddellijk beschikbaar na de website-bestelling. Verbeterpunten: Na aankoop van 4 tubes maple leaf's kreeg je zelfs geen zakje om ze in te steken en op straat te kunnen dragen. Heb er speciaal naar moeten vragen en dan nog was het alsof ik iets veeleisend vroeg.
Maldegem | 15-01-2017
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
edegem | 14-01-2017
Pluspunten: (klant) vriendelijke bediening, prettig contact Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 12-01-2017
Pluspunten: Snel en efficiënt afhandelen van een webshopbestelling aan het loket. Je voelt je niet opgejaagd bij het controleren vd bestelling. Parking vlakbij. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Sittard | 04-01-2017
Pluspunten: prima afhandeling, alles loopt volgens afspraak Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Lommel | 31-12-2016
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Oostende | 26-12-2016
Pluspunten: Discreet, vlugge bestelling aan huis geleverd. Verbeterpunten: Ik heb geen verbeterings punten
Deinze | 25-12-2016
Pluspunten: BESTELLING, AFREKENING EN LEVERING ALLES PERFECT Verbeterpunten: Misschien ware het beter de verpakking volledig neutraal te houden, zodat er uiterlijk geen enkel spoor naar Argentor verwijst.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... 91
Actuele koers :
GOUDper kilo
ZILVERper kilo
Argentor Essayeurs bvba
Lange Herentalsestraat 52
2018 Antwerpen, 
België
+32 3 303 72 72
info@argentorshop.be

BTW-nr
:
BE 0431.852.314 
KBC
:
BE28 7310 3181 0820
ING
: BE82 3631 5620 1968
BELFIUS
: BE71 7805 9267 5669

Openingsuren:
maandag
:
09.00u
-
17.00u
dinsdag :
09.00u
-
17.00u
woensdag :
09.00u
-
17.00u
donderdag :
09.00u
-
17.00u
vrijdag :
09.00u
-
13.00u
zaterdag :
gesloten

 
zondag :
gesloten
 
 

Sluitingsdagen 2017:

maandag
:
17 april
maandag : 01 mei
don. & vrij.
: 25 & 26 mei
maandag
: 05 juni
vrijdag : 21 juli
ma. & din.
: 14 & 15 augustus
woensdag : 01 november
 
Jaarlijkse vakantie 2017:
31 juli t.e.m. 11 augustus
25 december t.e.m. 29 december
 

Inschrijven op de nieuwsbrief is eenvoudig en kosteloos

Schrijf je vrijblijvend in en leer meer over het aankopen van edelmetalen!

Contactgegevens

Lange Herentalsestraat 52
BE - 2018 Antwerpen
Tel.: +32 3 232 31 99
BTW: BE 0431.852.314
E-mail:
Argentor Essayeurs Te vinden op Lange Herentalsestraat 52, Antwerpen, 2018, Antwerpen, Belgium. Telefoonnummer: +32 3 232 31 99. .