Welkom bij Argentor Essayeurs     |
Account openen Inloggen
mijn winkelwagen
0 item(s)
Terugkoop garantie Laagste prijs Méér dan 27 jaar ervaring Beveiligde levering Altijd discreet

Reviews

Home > Reviews >

Bij Argentorshop vinden we het erg belangrijk dat klanten ons kunnen beoordelen. Service en productkennis dragen we hoog in het vaandel! U kan een review achterlaten na levering/ afhaling van uw bestelling. Dat kan, indien gewenst, zelfs volledig anoniem. Wij waarderen uw hulp om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Zo blijven we alert en kunnen we meegroeien met de noden van onze klanten. 

Hieronder kan u alle reviews nalezen die klanten hebben achtergelaten. Dat kan tevens op onze Kiyoh bedrijfspagina. Hebt u zelf een opmerking of suggestie of wilt u ons gewoon een aanbeveling geven? Laat het ons zeker weten! 
 


Mortsel | 20-07-2017
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 18-07-2017
Pluspunten: Aankoop fysiek goud goed verlopen en geleverd zolas gepland. Ook anoniem verpakt zonder reclame erop. Dit was gevraagd. Enkel spijtig dat je geen goud meer bij hun in de kluis kan laten. Verbeterpunten: Terug goudopbergen in kluis bij Argentor zelf
| 18-07-2017
Pluspunten: Correcte en vlotte afhandeling Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 13-07-2017
Pluspunten: Simple, rapide et sérieux Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
zwijndrecht | 09-07-2017
Pluspunten: Heel discreet en vlotte samenwerking Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Roeselare | 09-07-2017
Pluspunten: Perfecte afhandeling. Perfecte levering. Verbeterpunten: Geen
| 08-07-2017
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 07-07-2017
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
schoten | 07-07-2017
Pluspunten: Snel, correct en vriendelijk Verbeterpunten: iets meer privacy om de goudmunten te komen afhalen.
België | 07-07-2017
Pluspunten: zeer snelle en correcte levering zeer gebruiksvriendelijke website prijzen zijn iets hoger dan concurrenten, maar vertrouwen maakt dit goed Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... 96
Actuele koers :
GOUDper kilo
ZILVERper kilo
Argentor Essayeurs bvba
Lange Herentalsestraat 52
2018 Antwerpen, 
België
+32 3 303 72 72
info@argentorshop.be

BTW
:
BE 0431.852.314 
KBC
:
BE28 7330 3280 8864
ING
: BE82 3631 5620 1968
BELFIUS
: BE71 7805 9267 5669
BNP FORTIS
: BE34 0018 0627 5190

Openingsuren:
maandag
:
09.00u
-
17.00u
dinsdag :
09.00u
-
17.00u
woensdag :
09.00u
-
17.00u
donderdag :
09.00u
-
17.00u
vrijdag :
09.00u
-
13.00u
zaterdag :
gesloten

 
zondag :
gesloten
 
 

Sluitingsdagen 2017:

vrijdag : 21 juli
ma. & din.
: 14 & 15 augustus
woensdag : 01 november
 
Jaarlijkse vakantie 2017:
31 juli t.e.m. 11 augustus
25 december t.e.m. 29 december
 

Inschrijven op de nieuwsbrief is eenvoudig en kosteloos

Schrijf je vrijblijvend in en leer meer over het aankopen van edelmetalen!

Contactgegevens

Lange Herentalsestraat 52
BE - 2018 Antwerpen
Tel.: +32 3 232 31 99
BTW: BE 0431.852.314
E-mail:
Argentor Essayeurs Te vinden op Lange Herentalsestraat 52, Antwerpen, 2018, Antwerpen, Belgium. Telefoonnummer: +32 3 232 31 99. .