Welkom bij Argentor Essayeurs     |
Account openen Inloggen
mijn winkelwagen
0 item(s)
Terugkoop garantie Laagste prijs Méér dan 27 jaar ervaring Beveiligde levering Altijd discreet

Reviews

Home > Reviews >

Bij Argentorshop vinden we het erg belangrijk dat klanten ons kunnen beoordelen. Service en productkennis dragen we hoog in het vaandel! U kan een review achterlaten na levering/ afhaling van uw bestelling. Dat kan, indien gewenst, zelfs volledig anoniem. Wij waarderen uw hulp om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Zo blijven we alert en kunnen we meegroeien met de noden van onze klanten. 

Hieronder kan u alle reviews nalezen die klanten hebben achtergelaten. Dat kan tevens op onze Kiyoh bedrijfspagina. Hebt u zelf een opmerking of suggestie of wilt u ons gewoon een aanbeveling geven? Laat het ons zeker weten! 
 


Province Luxembourg | 10-12-2017
Pluspunten: Livraison rapide avec choix du jour de réception Verbeterpunten: Élargir la gamme de produits
Brussel | 07-12-2017
Pluspunten: On the positive side, o rdering my product was easy and straightforward. I would do it again. Your company dealt with me with respect and understanding. However, the deliver service, Mikropakket, was poor and unhelpful. In future, I would pick up directly from Argentor. Verbeterpunten: Here is a copy of my review of Mikropakket on www.google.com. Mikropakket has one bad review after another. In particular, their failure to arrive on the day indicated or to notify the customer of any change in plans is frequently mentioned. This, therefore, reflects poorly on Argentor. "As with other reviewers' experiences, they did not arrive on the day indicated. How many days off work should I take just to receive a package? Not even a phone call from Mikropakket to indicate that they could not make it. Not professional. Update: Mikropakket claimed they would come in the evening - they didn't. They have also claimed that they arrived in the afternoon - they didn't. That they left a note - they didn't. Failing to deliver the package is bad enough but to compound that failure with outright lies about what they would or had done means that this company cannot be trusted."
| 04-12-2017
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Den Haag | 04-12-2017
Pluspunten: Goede communicatie en alles volgens afspraak. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Schilde | 01-12-2017
Pluspunten: Momentprijs van goud Verbeterpunten: Hoeveelheid munten in stock blijkt soms te weinig om aan internet bestelling te voldoen
Vilvoorde | 30-11-2017
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Ranst | 25-11-2017
Pluspunten: Correcte uitvoering van de bestellingen. Duidelijke en gedétailleerde factuur. Verbeterpunten: Spijtig dat er bij levering geen nauwkeuriger tijdstip kan opgegeven worden. Misschien is niet het uur mogelijk maar zou men wel kunnen bepalen of de levering de voormiddag dan wel de namiddag zal gebeuren...zo moet de klant niet de ganse dag vrij houden.
| 25-11-2017
Pluspunten: Snelle opvolging, perfecte en veilige levering. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Zwijndrecht | 23-11-2017
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Le Roeulx | 21-11-2017
Pluspunten: Très honnête : d’inititive, remboursement immédiat de frais suite erreur de ma part. Merci. Verbeterpunten: Aucune actuellement.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... 102
Actuele koers :
GOUDper kilo
ZILVERper kilo
Argentor Essayeurs bvba
Lange Herentalsestraat 52
2018 Antwerpen, 
België
+32 3 303 72 72
info@argentorshop.be

BTW
:
BE 0431.852.314 
KBC
:
BE29 7330 3280 8864
ING
: BE82 3631 5620 1968
BELFIUS
: BE71 7805 9267 5669
BNP FORTIS
: BE34 0018 0627 5190

Openingsuren:
maandag
:
09.00u
-
17.00u
dinsdag :
09.00u
-
17.00u
woensdag :
09.00u
-
17.00u
donderdag :
09.00u
-
17.00u
vrijdag :
09.00u
-
13.00u
zaterdag :
gesloten

 
zondag :
gesloten
 
 

Jaarlijkse vakantie 2017/2018:
25 december t.e.m. 01 januari
 

Inschrijven op de nieuwsbrief is eenvoudig en kosteloos

Schrijf je vrijblijvend in en leer meer over het aankopen van edelmetalen!

Contactgegevens

Lange Herentalsestraat 52
BE - 2018 Antwerpen
Tel.: +32 3 232 31 99
BTW: BE 0431.852.314
E-mail:
Argentor Essayeurs Te vinden op Lange Herentalsestraat 52, Antwerpen, 2018, Antwerpen, Belgium. Telefoonnummer: +32 3 232 31 99. .