Welkom bij Argentor Essayeurs     |
Account openen Inloggen
mijn winkelwagen
0 item(s)
Terugkoop garantie Laagste prijs Méér dan 27 jaar ervaring Beveiligde levering Altijd discreet

Reviews

Home > Reviews >

Bij Argentorshop vinden we het erg belangrijk dat klanten ons kunnen beoordelen. Service en productkennis dragen we hoog in het vaandel! U kan een review achterlaten na levering/ afhaling van uw bestelling. Dat kan, indien gewenst, zelfs volledig anoniem. Wij waarderen uw hulp om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Zo blijven we alert en kunnen we meegroeien met de noden van onze klanten. 

Hieronder kan u alle reviews nalezen die klanten hebben achtergelaten. Dat kan tevens op onze Kiyoh bedrijfspagina. Hebt u zelf een opmerking of suggestie of wilt u ons gewoon een aanbeveling geven? Laat het ons zeker weten! 
 


Brachtenbach | 22-05-2017
Pluspunten: goede en snelle service Verbeterpunten: parkeergelegenheid
Herentals | 20-05-2017
Pluspunten: Zoals altijd een goede en vlotte afhandeling Verbeterpunten: Misschien de keuzemogelijkheden wat uitbreiden ivm zilveren kilo munten.
Denderleeuw | 16-05-2017
Pluspunten: Snel ,vriendelijk en correct,wat wil je als klant nog meer!!! Verbeterpunten: Geen
| 04-05-2017
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Antwerpen | 25-04-2017
Pluspunten: Alles, maar dan ook alles straalt een betrouwbare professionaliteit uit, zonder enige overdrijving of overdaad. Het was mijn eerste bezoek en mij viel op dat alle klanten erg op hun gemak leken. Verbeterpunten: Het aantal zitplaatsen was nét voldoende. Het was wel op een drukker tijdstip volgens mij.
laakdal | 24-04-2017
Pluspunten: snelle en correcte bediening, geen onaangename verrassingen Verbeterpunten: bij afhaling, cliënteel op de hoogte brengen dat er geen parking aan de winkel is.
HULST (NL) | 23-04-2017
Pluspunten: Correct en zeer klantgericht. Verbeterpunten: Bij het afleveren zou de bezorger meer tijd moeten geven om de zending te controleren. Hij liet zijn wagen op straat staan (terwijl er ruimte genoeg was om aan de kant te gaan staan), het verkeer blokkerend, zodat het bezwaarlijk leek om de zending te openen en te controleren. Overigens was de zending natuurlijk wel helemaal in orde.
Brussels | 17-04-2017
Pluspunten: great service ! Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
OTTIGNIES LLN | 17-04-2017
Pluspunten: Tout a été parfait pour moi, si ce n'est la livraison "sécurisée" ! Le chauffeur ne m'a même pas demandé une pièce d'identité, alors qu'il s'agit quand même d'un envoi précieux et très cher ! Pour le reste, tout est OK ! Merci pour votre gentillesse, pour votre sérieux ! Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
West-Vlaanderen | 16-04-2017
Pluspunten: vlot en discreet Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... 94
Actuele koers :
GOUDper kilo
ZILVERper kilo
Argentor Essayeurs bvba
Lange Herentalsestraat 52
2018 Antwerpen, 
België
+32 3 303 72 72
info@argentorshop.be

BTW-nr
:
BE 0431.852.314 
KBC
:
BE28 7310 3181 0820
ING
: BE82 3631 5620 1968
BELFIUS
: BE71 7805 9267 5669
BNP FORTIS
: BE34 0018 0627 5190

Openingsuren:
maandag
:
09.00u
-
17.00u
dinsdag :
09.00u
-
17.00u
woensdag :
09.00u
-
17.00u
donderdag :
09.00u
-
17.00u
vrijdag :
09.00u
-
13.00u
zaterdag :
gesloten

 
zondag :
gesloten
 
 

Sluitingsdagen 2017:

don. & vrij.
: 25 & 26 mei
maandag
: 05 juni
vrijdag : 21 juli
ma. & din.
: 14 & 15 augustus
woensdag : 01 november
 
Jaarlijkse vakantie 2017:
31 juli t.e.m. 11 augustus
25 december t.e.m. 29 december
 

Inschrijven op de nieuwsbrief is eenvoudig en kosteloos

Schrijf je vrijblijvend in en leer meer over het aankopen van edelmetalen!

Contactgegevens

Lange Herentalsestraat 52
BE - 2018 Antwerpen
Tel.: +32 3 232 31 99
BTW: BE 0431.852.314
E-mail:
Argentor Essayeurs Te vinden op Lange Herentalsestraat 52, Antwerpen, 2018, Antwerpen, Belgium. Telefoonnummer: +32 3 232 31 99. .