Welkom bij Argentor Essayeurs     |
Account openen Inloggen
mijn winkelwagen
0 item(s)
Terugkoop garantie Laagste prijs Méér dan 27 jaar ervaring Beveiligde levering Altijd discreet

Reviews

Home > Reviews >

Bij Argentorshop vinden we het erg belangrijk dat klanten ons kunnen beoordelen. Service en productkennis dragen we hoog in het vaandel! U kan een review achterlaten na levering/ afhaling van uw bestelling. Dat kan, indien gewenst, zelfs volledig anoniem. Wij waarderen uw hulp om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Zo blijven we alert en kunnen we meegroeien met de noden van onze klanten. 

Hieronder kan u alle reviews nalezen die klanten hebben achtergelaten. Dat kan tevens op onze Kiyoh bedrijfspagina. Hebt u zelf een opmerking of suggestie of wilt u ons gewoon een aanbeveling geven? Laat het ons zeker weten! 
 


Bruxelles | 17-03-2019
Pluspunten: Très rapide réactivité à des demandes de renseignements par e-mail. Le service de livraison est impeccable. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Antwerpen | 15-03-2019
Pluspunten: Snel en correct en vriendelijk afgehandeld. Verbeterpunten: Kleine hoeveelheden onder 1.000 euro = 5 euro dossierkosten. Concurrenten doen dat niet.
Zeveneken | 13-03-2019
Pluspunten: De levering verliep deze keer perfect op afspraak ! Vind ik goed ! Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 04-03-2019
Pluspunten: Scherpe prijzen. Snelle levering op afspraak. Items netjes verpakt. Duidelijke communicatie Verbeterpunten: Er wordt op de verpakking tape gebruikt met de naam van Argentor. Dit is wel erg prominent aanwezig. Van mij zou dat wat anoniemer mogen.
| 02-03-2019
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 28-02-2019
Pluspunten: VLOTTE AFHANDELING AANKOOP GOEDE INFO Verbeterpunten: Afgesproken leverdatum werd niet nagekomen door foutje. (+1 dag)
Maastricht | 17-02-2019
Pluspunten: Eficiënte communicatie online, nette ontvangst. Verbeterpunten: Verwerkingstijd nadat je aan de beurt bent gekomen duurde langer dan verwacht
Oostende | 09-02-2019
Pluspunten: Allés verloopt prima bij Argentor Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 07-02-2019
Pluspunten: Auch diesmal alles gut gelaufen, klare Verhältnisse bei Übernahme der Bestellung. Verbeterpunten: Prüfung der Banküberweisung dauerte etwas länger (trotz Inlandüberweisung), hätte schneller gehen können.
wilrijk-antwerpen | 03-02-2019
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: soms zou het prachtig zijn wanneer u een bestelling in feestverpakking zou kunnen aanbieden...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... 119
Actuele koers :
GOUDper kilo
ZILVERper kilo
Argentor Essayeurs bvba
Lange Herentalsestraat 84
2018 Antwerpen, 
België
+32 3 303 72 72
info@argentorshop.be

BTW
:
BE 0431.852.314 
ING
: BE82 3631 5620 1968
BELFIUS
: BE71 7805 9267 5669
BNP FORTIS
: BE34 0018 0627 5190

Openingsuren:
maandag
:
09.00u
-
17.00u
dinsdag :
09.00u
-
17.00u
woensdag :
09.00u
-
17.00u
donderdag :
09.00u
-
17.00u
vrijdag :
09.00u
-
13.00u
zaterdag :
gesloten

 
zondag :
gesloten
 
 

Sluitingsdagen 2019:
dinsdag : 01 januari
maandag : 22 april
woensdag 01 mei
donderdag  : 30 mei
vrrijdag  : 31 mei
maandag : 10 juni
donderdag : 15 augustus
vrijdag  : 16 augustus
vrijdag : 01 november
maandag : 11 november
woensdag : 25 december

Jaarlijkse kerstsluiting 2019 - 2020:
25 december t.e.m. 01 januari
 

Inschrijven op de nieuwsbrief is eenvoudig en kosteloos

Schrijf je vrijblijvend in en leer meer over het aankopen van edelmetalen!

Contactgegevens

Lange Herentalsestraat 52
BE - 2018 Antwerpen
Tel.: +32 3 232 31 99
BTW: BE 0431.852.314
E-mail:
Argentor Essayeurs Te vinden op Lange Herentalsestraat 52, Antwerpen, 2018, Antwerpen, Belgium. Telefoonnummer: +32 3 232 31 99. .