Welkom bij Argentor Essayeurs     |
Account openen Inloggen
mijn winkelwagen
0 item(s)
Terugkoop garantie Laagste prijs Méér dan 27 jaar ervaring Beveiligde levering Altijd discreet

Reviews

Home > Reviews >

Bij Argentorshop vinden we het erg belangrijk dat klanten ons kunnen beoordelen. Service en productkennis dragen we hoog in het vaandel! U kan een review achterlaten na levering/ afhaling van uw bestelling. Dat kan, indien gewenst, zelfs volledig anoniem. Wij waarderen uw hulp om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Zo blijven we alert en kunnen we meegroeien met de noden van onze klanten. 

Hieronder kan u alle reviews nalezen die klanten hebben achtergelaten. Dat kan tevens op onze Kiyoh bedrijfspagina. Hebt u zelf een opmerking of suggestie of wilt u ons gewoon een aanbeveling geven? Laat het ons zeker weten! 
 


| 30-06-2013
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Geopend op vrijdag namiddag
| 30-06-2013
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Antwerpen | 23-06-2013
Pluspunten: Zeer goede goud/zilver webwinkel inclusief "live" koersen. Uitstekend bestel/bevestiging systeem en vriendelijke service Met andere woorden: professioneel en efficient en derhalve zeer gewaardeerd! Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Oss, NL | 18-06-2013
Pluspunten: Alles was netjes en correct, volgens de afspraak. Ben zeer tevreden, goude eerste ervaring! Verbeterpunten: Informatie aan klanten over nieuwe items, via Email, zou een plus punt zijn.
Gent | 17-06-2013
Pluspunten: Goud kopen via argentor is erg gemakkelijk. De service is correct en er werd op tijd geleverd. Ik kom zeker terug. Verbeterpunten: Ik kan op heden niks bedenken.
| 14-06-2013
Pluspunten: ik ben zeer tevreden over de service, makkelijk aankopen via de website, geld overschrijven en een dag later goud opgehaald in Antwerpen Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
oosterzele | 12-06-2013
Pluspunten: goede selectie van zilveren en gouden munten is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Verbeterpunten: het zou interessant zijn indien argentor over een eigen parkeer ruimte zou beschikken.
Overijse | 09-06-2013
Pluspunten: groot pluspunt is de webshop met efficiënte afhandeling + de onmiddellijke beschikbaarheid van de bestelde munten (bij de huizen waar ik tot nu toe ging moest ik soms weken wachten op bepaalde munten en moest ik het stellen met wat toevallig in voorraad was) Verbeterpunten: premies op bepaalde munten kunnen wel wat lager, zeker bij afname van hogere volumes (volumekorting)
| 09-06-2013
Pluspunten: - vriendelijk - vorm van de webshop Verbeterpunten: Een van de bestelde munten, en ook bevestigd per mail, weggegeven aan iemand anders. Keuze op webshop beperkt
| 03-06-2013
Pluspunten: De werkwijze Verbeterpunten: De juiste opgave van beschikbaarheid en levering van de goederen !
1 ... 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | ... 120
Actuele koers :
GOUDper kilo
ZILVERper kilo
Argentor Essayeurs bvba
Lange Herentalsestraat 84
2018 Antwerpen, 
België
+32 3 303 72 72
info@argentorshop.be

BTW
:
BE 0431.852.314 
ING
: BE82 3631 5620 1968
BELFIUS
: BE71 7805 9267 5669
BNP FORTIS
: BE34 0018 0627 5190

Openingsuren:
maandag
:
09.00u
-
17.00u
dinsdag :
09.00u
-
17.00u
woensdag :
09.00u
-
17.00u
donderdag :
09.00u
-
17.00u
vrijdag :
09.00u
-
13.00u
zaterdag :
gesloten

 
zondag :
gesloten
 
 

Sluitingsdagen 2019:
dinsdag : 01 januari
maandag : 22 april
woensdag 01 mei
donderdag  : 30 mei
vrrijdag  : 31 mei
maandag : 10 juni
donderdag : 15 augustus
vrijdag  : 16 augustus
vrijdag : 01 november
maandag : 11 november
woensdag : 25 december

Jaarlijkse kerstsluiting 2019 - 2020:
25 december t.e.m. 01 januari
 

Inschrijven op de nieuwsbrief is eenvoudig en kosteloos

Schrijf je vrijblijvend in en leer meer over het aankopen van edelmetalen!

Contactgegevens

Lange Herentalsestraat 52
BE - 2018 Antwerpen
Tel.: +32 3 232 31 99
BTW: BE 0431.852.314
E-mail:
Argentor Essayeurs Te vinden op Lange Herentalsestraat 52, Antwerpen, 2018, Antwerpen, Belgium. Telefoonnummer: +32 3 232 31 99. .