Welkom bij Argentor Essayeurs     |
Account openen Inloggen
mijn winkelwagen
0 item(s)
Terugkoop garantie Laagste prijs Méér dan 27 jaar ervaring Beveiligde levering Altijd discreet

Reviews

Home > Reviews >

Bij Argentorshop vinden we het erg belangrijk dat klanten ons kunnen beoordelen. Service en productkennis dragen we hoog in het vaandel! U kan een review achterlaten na levering/ afhaling van uw bestelling. Dat kan, indien gewenst, zelfs volledig anoniem. Wij waarderen uw hulp om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Zo blijven we alert en kunnen we meegroeien met de noden van onze klanten. 

Hieronder kan u alle reviews nalezen die klanten hebben achtergelaten. Dat kan tevens op onze Kiyoh bedrijfspagina. Hebt u zelf een opmerking of suggestie of wilt u ons gewoon een aanbeveling geven? Laat het ons zeker weten! 
 


Merchtem | 02-06-2013
Pluspunten: klaar en duidelijke site met veel info prijzen worden steeds aangepast om competitief te zijn goede info na bestelling voor de betaling goede samenwerking met koerierdienst voor thuislevering neutrale wagen koerierdienst Verbeterpunten: De chauffeur van de koerierdienst ziet duidelijk op papier wat er geleverd word alsook de prijs !! Kan dit vermeden worden zonder in de problemen te komen met de verzekering (verzekerde verzendingen) en ook dat de bestemmeling zeker weet dat hij voor ontvangst tekent voor zijn bestelling Zeker iets om over na te denken zonder de koerierdienst hiermee in een negatief daglicht te stellen
| 31-05-2013
Pluspunten: Correcte afwerking Vriendelijk Betrouwbaar Verbeterpunten: verplichte betaling via Icepay
lichtervelde | 30-05-2013
Pluspunten: prima service,zowel van argentor als van de koerierdienst Verbeterpunten: geen verbeterpunten
Wilrijk | 27-05-2013
Pluspunten: Snelle afwerking. Bij vertraging van levering houden ze je perfect op de hoogte! Afhalen gebeurd zeer discreet en veilig. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Hasselt | 26-05-2013
Pluspunten: Snelle service. Verbeterpunten: Misschien opvolgingssysteem inbouwen op de account.
| 26-05-2013
Pluspunten: Effe moeten wachten op de levering, maar voor de rest perfect in orde. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 20-05-2013
Pluspunten: discrete en correcte levering. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Sint-Amandsberg | 20-05-2013
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
beerse | 15-05-2013
Pluspunten: Heel snelle reacties op mails Vriendelijke service Gebruiksvriendelijke website Heel ruim aanbod Verbeterpunten: Levertijd was langer dan oorspronkelijk vooropgesteld
Borgloon | 13-05-2013
Pluspunten: De bestelling liep vlot. En onmiddellijk ter beschikking. Voor mij via het openbaar vervoer (trein) ook zeer makkelijk bereikbaar. Tot de volgende bestelling. Verbeterpunten: Als ik dan toch een minpuntje moet opnoemen: men kan gemakkelijk meekijken bij een klant.
1 ... 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | ... 120
Actuele koers :
GOUDper kilo
ZILVERper kilo
Argentor Essayeurs bvba
Lange Herentalsestraat 84
2018 Antwerpen, 
België
+32 3 303 72 72
info@argentorshop.be

BTW
:
BE 0431.852.314 
ING
: BE82 3631 5620 1968
BELFIUS
: BE71 7805 9267 5669
BNP FORTIS
: BE34 0018 0627 5190

Openingsuren:
maandag
:
09.00u
-
17.00u
dinsdag :
09.00u
-
17.00u
woensdag :
09.00u
-
17.00u
donderdag :
09.00u
-
17.00u
vrijdag :
09.00u
-
13.00u
zaterdag :
gesloten

 
zondag :
gesloten
 
 

Sluitingsdagen 2019:
dinsdag : 01 januari
maandag : 22 april
woensdag 01 mei
donderdag  : 30 mei
vrrijdag  : 31 mei
maandag : 10 juni
donderdag : 15 augustus
vrijdag  : 16 augustus
vrijdag : 01 november
maandag : 11 november
woensdag : 25 december

Jaarlijkse kerstsluiting 2019 - 2020:
25 december t.e.m. 01 januari
 

Inschrijven op de nieuwsbrief is eenvoudig en kosteloos

Schrijf je vrijblijvend in en leer meer over het aankopen van edelmetalen!

Contactgegevens

Lange Herentalsestraat 52
BE - 2018 Antwerpen
Tel.: +32 3 232 31 99
BTW: BE 0431.852.314
E-mail:
Argentor Essayeurs Te vinden op Lange Herentalsestraat 52, Antwerpen, 2018, Antwerpen, Belgium. Telefoonnummer: +32 3 232 31 99. .