Welkom bij Argentor Essayeurs     |
Account openen Inloggen
mijn winkelwagen
0 item(s)
Terugkoop garantie Laagste prijs Méér dan 27 jaar ervaring Beveiligde levering Altijd discreet

Reviews

Home > Reviews >

Bij Argentorshop vinden we het erg belangrijk dat klanten ons kunnen beoordelen. Service en productkennis dragen we hoog in het vaandel! U kan een review achterlaten na levering/ afhaling van uw bestelling. Dat kan, indien gewenst, zelfs volledig anoniem. Wij waarderen uw hulp om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Zo blijven we alert en kunnen we meegroeien met de noden van onze klanten. 

Hieronder kan u alle reviews nalezen die klanten hebben achtergelaten. Dat kan tevens op onze Kiyoh bedrijfspagina. Hebt u zelf een opmerking of suggestie of wilt u ons gewoon een aanbeveling geven? Laat het ons zeker weten! 
 


| 06-05-2013
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Leuven | 05-05-2013
Pluspunten: discrete en snelle levering, met goede afspraken Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 03-05-2013
Pluspunten: Snelle service Verbeterpunten: bevestigingsmail zou kunnen vermelden dat de bestelde producten ter plaatse aanwezig zijn.
Zoersel | 03-05-2013
Pluspunten: Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte service van Argentor! Ook het snelle en duidelijke antwoord op vragen per mail schept vertrouwen en tevredenheid in dit bedrijf! Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 02-05-2013
Pluspunten: Goede ligging. Klantvriendelijk. Verbeterpunten: Veiligheid : Deur is niet slotvast, iedereen kan binnen komen terwijl je bijv een goudbaar in ontvangst neemt.
Brecht | 29-04-2013
Pluspunten: -Grote voorraad, dus nooit wachten op bestellingen. -Vriendelijke bediening. -Webwinkel is zeer duidelijk en netjes. Verbeterpunten: -Kantoor is redelijk klein en het kan er soms druk zijn.
Lichtaart | 29-04-2013
Pluspunten: Beantwoorden snel en correct de vragen via mail. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 09-03-2013
Pluspunten: Goed advies, snelle afhandeling en goede prijs. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 03-03-2013
Pluspunten: Vlotte afhandeling Verbeterpunten: uitgebreidere openingsuren.
sint katelijne waver | 28-02-2013
Pluspunten: goed en overzichtelijk Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
1 ... 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | ... 119
Actuele koers :
GOUDper kilo
ZILVERper kilo
Argentor Essayeurs bvba
Lange Herentalsestraat 84
2018 Antwerpen, 
België
+32 3 303 72 72
info@argentorshop.be

BTW
:
BE 0431.852.314 
ING
: BE82 3631 5620 1968
BELFIUS
: BE71 7805 9267 5669
BNP FORTIS
: BE34 0018 0627 5190

Openingsuren:
maandag
:
09.00u
-
17.00u
dinsdag :
09.00u
-
17.00u
woensdag :
09.00u
-
17.00u
donderdag :
09.00u
-
17.00u
vrijdag :
09.00u
-
13.00u
zaterdag :
gesloten

 
zondag :
gesloten
 
 

Sluitingsdagen 2019:
dinsdag : 01 januari
maandag : 22 april
woensdag 01 mei
donderdag  : 30 mei
vrrijdag  : 31 mei
maandag : 10 juni
donderdag : 15 augustus
vrijdag  : 16 augustus
vrijdag : 01 november
maandag : 11 november
woensdag : 25 december

Jaarlijkse kerstsluiting 2019 - 2020:
25 december t.e.m. 01 januari
 

Inschrijven op de nieuwsbrief is eenvoudig en kosteloos

Schrijf je vrijblijvend in en leer meer over het aankopen van edelmetalen!

Contactgegevens

Lange Herentalsestraat 52
BE - 2018 Antwerpen
Tel.: +32 3 232 31 99
BTW: BE 0431.852.314
E-mail:
Argentor Essayeurs Te vinden op Lange Herentalsestraat 52, Antwerpen, 2018, Antwerpen, Belgium. Telefoonnummer: +32 3 232 31 99. .