Welkom bij Argentor Essayeurs     |
Account openen Inloggen
mijn winkelwagen
0 item(s)
Terugkoop garantie Laagste prijs Méér dan 27 jaar ervaring Beveiligde levering Altijd discreet

Reviews

Home > Reviews >

Bij Argentorshop vinden we het erg belangrijk dat klanten ons kunnen beoordelen. Service en productkennis dragen we hoog in het vaandel! U kan een review achterlaten na levering/ afhaling van uw bestelling. Dat kan, indien gewenst, zelfs volledig anoniem. Wij waarderen uw hulp om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Zo blijven we alert en kunnen we meegroeien met de noden van onze klanten. 

Hieronder kan u alle reviews nalezen die klanten hebben achtergelaten. Dat kan tevens op onze Kiyoh bedrijfspagina. Hebt u zelf een opmerking of suggestie of wilt u ons gewoon een aanbeveling geven? Laat het ons zeker weten! 
 


Lichtaart | 29-04-2013
Pluspunten: Beantwoorden snel en correct de vragen via mail. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 09-03-2013
Pluspunten: Goed advies, snelle afhandeling en goede prijs. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 03-03-2013
Pluspunten: Vlotte afhandeling Verbeterpunten: uitgebreidere openingsuren.
sint katelijne waver | 28-02-2013
Pluspunten: goed en overzichtelijk Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
9920 | 27-02-2013
Pluspunten: duidelijke en steeds update waarde-indicaties van producten klaar overzicht van de eigen portefeuille gemakkelijke bediening van de knoppen aan- en verkoop Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Bree | 27-02-2013
Pluspunten: Tot nu heb ik nog maar 1 bestelling gedaan bij jullie. - Deze is vandaag goed gearriveerd. Ik werd goed ingelicht, ook als er complicaties waren. Wat mij betreft een vriendelijke en betrouwbare service. - Bestelling was compleet en verzorgd . Goede kwaliteit. Verbeterpunten: - lang op de bestelling moeten wachten (+2 maanden). Maar ik werd wel op de hoogte gehouden door Gianni, wat dan weer een pluspunt is. - de gouden munt zat in open plastiek. ik denk dat het veiliger was om het in een gesloten plastic capsule te doen. Maar de munt is zeker in goede staat en prachtig.
Wachtebeke | 27-02-2013
Pluspunten: Contact, ontvangst Verbeterpunten: Op de webshop, zou je, eens je bent ingelogd, moeten kunnen zoen wat jouw huidige toestand is per aankoop. Nu moet ik gaan kijken voor welk bedrag ik 9000 gram goud kocht, en moet ik dan berekenen hoeveel die mij nu zou opbrengen (valt tegenwoordig serieus tegen, ondanks het koopadvies van argentor, maar het is langetermijn.). Wat mij ook niet duid
| 26-02-2013
Pluspunten: Snelle en vlotte afhandeling. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 26-02-2013
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Antwerpen | 26-02-2013
Pluspunten: Vlotte communicatie. Duidelijke prijzen. Online bestellen en een prijs vastpinnen is een meerwaarde. Grote meerwaarde is dat je te maken hebt met een stevig bedrijf met goede reputatie en de laagste prijzen van de markt. Verbeterpunten: Napoleons zijn niet voorradig. Daardoor moet ik lang wachten op levering. Communicatie erover is echter correct en dat ik langer moet wachten is mijn eigen keuze. Alternatieven werden voorgesteld.
1 ... 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | ... 120
Actuele koers :
GOUDper kilo
ZILVERper kilo
Argentor Essayeurs bvba
Lange Herentalsestraat 84
2018 Antwerpen, 
België
+32 3 303 72 72
info@argentorshop.be

BTW
:
BE 0431.852.314 
ING
: BE82 3631 5620 1968
BELFIUS
: BE71 7805 9267 5669
BNP FORTIS
: BE34 0018 0627 5190

Openingsuren:
maandag
:
09.00u
-
17.00u
dinsdag :
09.00u
-
17.00u
woensdag :
09.00u
-
17.00u
donderdag :
09.00u
-
17.00u
vrijdag :
09.00u
-
13.00u
zaterdag :
gesloten

 
zondag :
gesloten
 
 

Sluitingsdagen 2019:
dinsdag : 01 januari
maandag : 22 april
woensdag 01 mei
donderdag  : 30 mei
vrrijdag  : 31 mei
maandag : 10 juni
donderdag : 15 augustus
vrijdag  : 16 augustus
vrijdag : 01 november
maandag : 11 november
woensdag : 25 december

Jaarlijkse kerstsluiting 2019 - 2020:
25 december t.e.m. 01 januari
 

Inschrijven op de nieuwsbrief is eenvoudig en kosteloos

Schrijf je vrijblijvend in en leer meer over het aankopen van edelmetalen!

Contactgegevens

Lange Herentalsestraat 52
BE - 2018 Antwerpen
Tel.: +32 3 232 31 99
BTW: BE 0431.852.314
E-mail:
Argentor Essayeurs Te vinden op Lange Herentalsestraat 52, Antwerpen, 2018, Antwerpen, Belgium. Telefoonnummer: +32 3 232 31 99. .