Welkom bij Argentor Essayeurs     |
Account openen Inloggen
mijn winkelwagen
0 item(s)
Terugkoop garantie Laagste prijs Méér dan 27 jaar ervaring Beveiligde levering Altijd discreet

Reviews

Home > Reviews >

Bij Argentorshop vinden we het erg belangrijk dat klanten ons kunnen beoordelen. Service en productkennis dragen we hoog in het vaandel! U kan een review achterlaten na levering/ afhaling van uw bestelling. Dat kan, indien gewenst, zelfs volledig anoniem. Wij waarderen uw hulp om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Zo blijven we alert en kunnen we meegroeien met de noden van onze klanten. 

Hieronder kan u alle reviews nalezen die klanten hebben achtergelaten. Dat kan tevens op onze Kiyoh bedrijfspagina. Hebt u zelf een opmerking of suggestie of wilt u ons gewoon een aanbeveling geven? Laat het ons zeker weten! 
 


| 25-02-2013
Pluspunten: Alles is zeer vlot verlopen, hopelijk blijft dat ook zo in de toekomst als de prijzen nog meer zakkken zoals dit nu het geval is. Verbeterpunten: Voorlopig niets op aan te merken
evergem | 25-02-2013
Pluspunten: correcte snelle en discrete levering; concurrentiële prijs Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Neigem | 25-02-2013
Pluspunten: betrouwbaar, discreet en zeer vriendelijk Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 25-02-2013
Pluspunten: Betrouwbaar bedrijf Stipte levering na betaling Een bedrijf om meer zaken mee te doen Bovendien simpel beoordelingsformulier Verbeterpunten: Geen
| 24-02-2013
Pluspunten: Een snelle, duidelijke afhandeling van de aankoop Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Deurne | 24-02-2013
Pluspunten: goede info snelle afhandeling persoonlijke service no bullshit Verbeterpunten: Geen
lierde | 24-02-2013
Pluspunten: aza Verbeterpunten: zie mijn mail van 14 feb 2013 \\\"koop boven de 50000 euro na advies\\\" NOOIT enige reactie gekregen
| 23-02-2013
Pluspunten: Beperkte premie, ruim aanbod, koopt ook terug, bestellen is snel en eenvoudig Verbeterpunten: Online bestelling verloop weinig transparant vanwege 3e partij voor betalingen. Bestelde producten bleken vanwege foutje niet op voorraad, gelukkige wel mooi afgehandeld
Berchem | 23-02-2013
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Turnhout | 23-02-2013
Pluspunten: Persoonlijk, vlot en vriendelijk, geen vraag is teveel of dom. Gemakkelijk bereikbaar. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
1 ... 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | ... 119
Actuele koers :
GOUDper kilo
ZILVERper kilo
Argentor Essayeurs bvba
Lange Herentalsestraat 84
2018 Antwerpen, 
België
+32 3 303 72 72
info@argentorshop.be

BTW
:
BE 0431.852.314 
ING
: BE82 3631 5620 1968
BELFIUS
: BE71 7805 9267 5669
BNP FORTIS
: BE34 0018 0627 5190

Openingsuren:
maandag
:
09.00u
-
17.00u
dinsdag :
09.00u
-
17.00u
woensdag :
09.00u
-
17.00u
donderdag :
09.00u
-
17.00u
vrijdag :
09.00u
-
13.00u
zaterdag :
gesloten

 
zondag :
gesloten
 
 

Sluitingsdagen 2019:
dinsdag : 01 januari
maandag : 22 april
woensdag 01 mei
donderdag  : 30 mei
vrrijdag  : 31 mei
maandag : 10 juni
donderdag : 15 augustus
vrijdag  : 16 augustus
vrijdag : 01 november
maandag : 11 november
woensdag : 25 december

Jaarlijkse kerstsluiting 2019 - 2020:
25 december t.e.m. 01 januari
 

Inschrijven op de nieuwsbrief is eenvoudig en kosteloos

Schrijf je vrijblijvend in en leer meer over het aankopen van edelmetalen!

Contactgegevens

Lange Herentalsestraat 52
BE - 2018 Antwerpen
Tel.: +32 3 232 31 99
BTW: BE 0431.852.314
E-mail:
Argentor Essayeurs Te vinden op Lange Herentalsestraat 52, Antwerpen, 2018, Antwerpen, Belgium. Telefoonnummer: +32 3 232 31 99. .