Welkom bij Argentor Essayeurs     |
Account openen Inloggen
mijn winkelwagen
0 item(s)
Terugkoop garantie Laagste prijs Méér dan 27 jaar ervaring Beveiligde levering Altijd discreet

Reviews

Home > Reviews >

Bij Argentorshop vinden we het erg belangrijk dat klanten ons kunnen beoordelen. Service en productkennis dragen we hoog in het vaandel! U kan een review achterlaten na levering/ afhaling van uw bestelling. Dat kan, indien gewenst, zelfs volledig anoniem. Wij waarderen uw hulp om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Zo blijven we alert en kunnen we meegroeien met de noden van onze klanten. 

Hieronder kan u alle reviews nalezen die klanten hebben achtergelaten. Dat kan tevens op onze Kiyoh bedrijfspagina. Hebt u zelf een opmerking of suggestie of wilt u ons gewoon een aanbeveling geven? Laat het ons zeker weten! 
 


Antwerpen | 21-02-2013
Pluspunten: Snelle verkoop, vlotte en open communicatie, zeer scherpe prijzen Verbeterpunten: In mijn geval ging het om een aankoop, maar ik heb toen erg lang moeten wachten, hoewel ik enkel maar moest afhalen, iets dat op enkele minuutjes in orde was. Dus eventueel een apart afhaalpunt of iets dergelijks, zou een enorme verbetering zijn, en zou me persoonlijk ook aanmoedigen om frequenter (kleinere) aankopen te doen.
Lembeke | 21-02-2013
Pluspunten: Vriendelijk tov klanten. Betrouwbaar. Anonimiteit! Verbeterpunten: De bediening kan misschien ietjes vlugger, maar begrijp het wel, het is ook geen brood dat je koopt.
Heffen | 21-02-2013
Pluspunten: De bestelling werd keurig geleverd zoals overeengekomen alleen... Verbeterpunten: de leveringsdatum was later dan beschreven op de website, en voor zover ik kan nagaan ontbrak een soort certificaat van echtheid van het geleverde product
| 19-02-2013
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 18-02-2013
Pluspunten: Professioneel en discreet Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Antwerpen | 18-02-2013
Pluspunten: Snelle bestelling goed produkt Verbeterpunten: Een mailtje als de bestelling is toegekomen want tot nu toe moest ik het komen vragen.
| 18-02-2013
Pluspunten: Scherpe prijzen, snelle levering Verbeterpunten: Afhaling bestelling gescheiden van aankoop edelmetalen.
2580 | 16-02-2013
Pluspunten: zeer handige website, gebruiksvriendelijk! Verbeterpunten: Hopelijk nog meer aanbod op de website van oud zilver, bv 50 francs, 10 francs , deze zijn momenteel niet op de website beschikbaar, en deze zoek ik het meeste.
| 14-02-2013
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
9100 | 14-02-2013
Pluspunten: Goede, snelle, transparante en correcte service. Verbeterpunten: Bij afhaling van edelmetaal in de winkel zou het makkelijker zijn dat je niet mee moet aanschuiven.Aangezien het ophalen van een bestelling slechts een kwestie van enkele minuten is. Het zou ook handig zijn mochten de zilveren muntbaren op de webshop terug te vinden zijn.
1 ... 114 | 115 | 116 | 117 | 118
Actuele koers :
GOUDper kilo
ZILVERper kilo
Argentor Essayeurs bvba
Lange Herentalsestraat 84
2018 Antwerpen, 
België
+32 3 303 72 72
info@argentorshop.be

BTW
:
BE 0431.852.314 
ING
: BE82 3631 5620 1968
BELFIUS
: BE71 7805 9267 5669
BNP FORTIS
: BE34 0018 0627 5190

Openingsuren:
maandag
:
09.00u
-
17.00u
dinsdag :
09.00u
-
17.00u
woensdag :
09.00u
-
17.00u
donderdag :
09.00u
-
17.00u
vrijdag :
09.00u
-
13.00u
zaterdag :
gesloten

 
zondag :
gesloten
 
 

Sluitingsdagen 2019:
dinsdag : 01 januari
maandag : 22 april
woensdag 01 mei
donderdag  : 30 mei
vrrijdag  : 31 mei
maandag : 10 juni
donderdag : 15 augustus
vrijdag  : 16 augustus
vrijdag : 01 november
maandag : 11 november
woensdag : 25 december

Jaarlijkse kerstsluiting 2019 - 2020:
25 december t.e.m. 01 januari
 

Inschrijven op de nieuwsbrief is eenvoudig en kosteloos

Schrijf je vrijblijvend in en leer meer over het aankopen van edelmetalen!

Contactgegevens

Lange Herentalsestraat 52
BE - 2018 Antwerpen
Tel.: +32 3 232 31 99
BTW: BE 0431.852.314
E-mail:
Argentor Essayeurs Te vinden op Lange Herentalsestraat 52, Antwerpen, 2018, Antwerpen, Belgium. Telefoonnummer: +32 3 232 31 99. .