Welkom bij Argentor Essayeurs     |
Account openen Inloggen
mijn winkelwagen
0 item(s)
Terugkoop garantie Laagste prijs Méér dan 27 jaar ervaring Beveiligde levering Altijd discreet

Reviews

Home > Reviews >

Bij Argentorshop vinden we het erg belangrijk dat klanten ons kunnen beoordelen. Service en productkennis dragen we hoog in het vaandel! U kan een review achterlaten na levering/ afhaling van uw bestelling. Dat kan, indien gewenst, zelfs volledig anoniem. Wij waarderen uw hulp om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Zo blijven we alert en kunnen we meegroeien met de noden van onze klanten. 

Hieronder kan u alle reviews nalezen die klanten hebben achtergelaten. Dat kan tevens op onze Kiyoh bedrijfspagina. Hebt u zelf een opmerking of suggestie of wilt u ons gewoon een aanbeveling geven? Laat het ons zeker weten! 
 


| 18-02-2013
Pluspunten: Scherpe prijzen, snelle levering Verbeterpunten: Afhaling bestelling gescheiden van aankoop edelmetalen.
2580 | 16-02-2013
Pluspunten: zeer handige website, gebruiksvriendelijk! Verbeterpunten: Hopelijk nog meer aanbod op de website van oud zilver, bv 50 francs, 10 francs , deze zijn momenteel niet op de website beschikbaar, en deze zoek ik het meeste.
| 14-02-2013
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
9100 | 14-02-2013
Pluspunten: Goede, snelle, transparante en correcte service. Verbeterpunten: Bij afhaling van edelmetaal in de winkel zou het makkelijker zijn dat je niet mee moet aanschuiven.Aangezien het ophalen van een bestelling slechts een kwestie van enkele minuten is. Het zou ook handig zijn mochten de zilveren muntbaren op de webshop terug te vinden zijn.
| 14-02-2013
Pluspunten: snel & correct, geen probleem Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
schoten | 13-02-2013
Pluspunten: Snelle verwerking, goede service,vriendelijk personeel Verbeterpunten: Niet echt alles verloopt vlot

Reactie Argentor Essayeurs Zilver 1kg munt en goud munt maple leaf
Lede | 12-02-2013
Pluspunten: Zeer snelle en correcte levering. Wij gaan er vanuit dat de personen die de bestelling afleveren 100 % discreet en betrouwbaar zijn. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Argentor Essayeurs bestelling munten
zomergem | 11-02-2013
Pluspunten: correcte behandeling van de bestelling Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
antwerpen | 10-02-2013
Pluspunten: Buiten de snelle service is communicatie en veiligheid hier een grote troef. Zeker niet de laatste keer hier aankopen te hebben gedaan. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Reactie Argentor Essayeurs Inkoop zilver en goud
Roosendaal | 07-02-2013
Pluspunten: Klantvriendelijk en duidelijk Verbeterpunten: Geen

Reactie Argentor Essayeurs Munten
1 ... 116 | 117 | 118 | 119 | 120
Actuele koers :
GOUDper kilo
ZILVERper kilo
Argentor Essayeurs bvba
Lange Herentalsestraat 84
2018 Antwerpen, 
België
+32 3 303 72 72
info@argentorshop.be

BTW
:
BE 0431.852.314 
ING
: BE82 3631 5620 1968
BELFIUS
: BE71 7805 9267 5669
BNP FORTIS
: BE34 0018 0627 5190

Openingsuren:
maandag
:
09.00u
-
17.00u
dinsdag :
09.00u
-
17.00u
woensdag :
09.00u
-
17.00u
donderdag :
09.00u
-
17.00u
vrijdag :
09.00u
-
13.00u
zaterdag :
gesloten

 
zondag :
gesloten
 
 

Sluitingsdagen 2019:
dinsdag : 01 januari
maandag : 22 april
woensdag 01 mei
donderdag  : 30 mei
vrrijdag  : 31 mei
maandag : 10 juni
donderdag : 15 augustus
vrijdag  : 16 augustus
vrijdag : 01 november
maandag : 11 november
woensdag : 25 december

Jaarlijkse kerstsluiting 2019 - 2020:
25 december t.e.m. 01 januari
 

Inschrijven op de nieuwsbrief is eenvoudig en kosteloos

Schrijf je vrijblijvend in en leer meer over het aankopen van edelmetalen!

Contactgegevens

Lange Herentalsestraat 52
BE - 2018 Antwerpen
Tel.: +32 3 232 31 99
BTW: BE 0431.852.314
E-mail:
Argentor Essayeurs Te vinden op Lange Herentalsestraat 52, Antwerpen, 2018, Antwerpen, Belgium. Telefoonnummer: +32 3 232 31 99. .