Welkom bij Argentor Essayeurs     |
Account openen Inloggen
mijn winkelwagen
0 item(s)
Terugkoop garantie Laagste prijs Méér dan 27 jaar ervaring Beveiligde levering Altijd discreet

Reviews

Home > Reviews >

Bij Argentorshop vinden we het erg belangrijk dat klanten ons kunnen beoordelen. Service en productkennis dragen we hoog in het vaandel! U kan een review achterlaten na levering/ afhaling van uw bestelling. Dat kan, indien gewenst, zelfs volledig anoniem. Wij waarderen uw hulp om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Zo blijven we alert en kunnen we meegroeien met de noden van onze klanten. 

Hieronder kan u alle reviews nalezen die klanten hebben achtergelaten. Dat kan tevens op onze Kiyoh bedrijfspagina. Hebt u zelf een opmerking of suggestie of wilt u ons gewoon een aanbeveling geven? Laat het ons zeker weten! 
 


Koekelberg | 02-10-2018
Pluspunten: Tout le traitement a été positif. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
wilrijk-antwerpen | 01-10-2018
Pluspunten: alles OK Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
9140 | 28-09-2018
Pluspunten: Correcte & vriendelijke service Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Route de Châtelet, 41 6010 Couillet | 27-09-2018
Pluspunten: Très réactif lors de commande ou de questions posées sur le site. Facilité d'accès Site facile d'utilisation et très clair Verbeterpunten: Offrir plus de choix dans le catalogue de pièces Offrir plus de discrétion lors d'enlèvement de commandes. C'est mieux que dans les anciens locaux, mais je pense que beaucoup de choses peuvent être améliorer pour ce point. Il n'est vraiment pas discret de se rendre chez vous pour enlever une commande.
veurne | 23-09-2018
Pluspunten: zeer snelle en vlotte levering Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Lommel | 22-09-2018
Pluspunten: Zeer aangenaam telefonisch contact. Correcte afhandeling zoals via mail overeengekomen. Verdere vragen gekregen over mijn opmerkingen. Dit geeft aan dat ze steeds bezig zijn hun service te verbeteren. Verbeterpunten: Een keuzemogelijkheid geven bij het bestellen of je de bestelling anoniem afgesloten wil. Standaard wordt dit gedaan met tape waar hun naam op staat. Indien je dit anders wil moet je het nu aangeven met een mail.
| 21-09-2018
Pluspunten: Vlotte procedure en héél vriendelijk personeel Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Roeselare | 18-09-2018
Pluspunten: Vriendelijk personeel. Verbeterpunten: Geen privacy in de Lange Herentalsstraat, nr 84. Vind ik nochtans belangrijk voor de cliënt die soms voor ernstige bedragen komt ophalen. Niemand van de wachtenden moet dit horen. Op de goudbaar die ik kocht, daarvan dacht ik dat jullie smelterij zou vermeld zijn en dat is niet zo.
Attert | 15-09-2018
Pluspunten: Parfait, juste un peu embêtannnt de bloquer une journée pour la livraison mais je comprends que c'est une question de sécurité Verbeterpunten: Solution pour éviter de bloquer une journée pour la livraison
Bouwel | 10-09-2018
Pluspunten: Vlotte, correcte en snelle afhandeling Verbeterpunten: Kan geen bedenken, tenzij misschien parkeergelegenheid voor klanten die willen afhalen
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... 116
Actuele koers :
GOUDper kilo
ZILVERper kilo
Argentor Essayeurs bvba
Lange Herentalsestraat 84
2018 Antwerpen, 
België
+32 3 303 72 72
info@argentorshop.be

BTW
:
BE 0431.852.314 
ING
: BE82 3631 5620 1968
BELFIUS
: BE71 7805 9267 5669
BNP FORTIS
: BE34 0018 0627 5190

Openingsuren:
maandag
:
09.00u
-
17.00u
dinsdag :
09.00u
-
17.00u
woensdag :
09.00u
-
17.00u
donderdag :
09.00u
-
17.00u
vrijdag :
09.00u
-
13.00u
zaterdag :
gesloten

 
zondag :
gesloten
 
 

Sluitingsdagen 2018:
woensdag : 15 augustus
donderdag : 01 november
vrijdag
: 02 november

Jaarlijkse vakantie 2018:
24 december t.e.m. 01 januari 2019
 

Inschrijven op de nieuwsbrief is eenvoudig en kosteloos

Schrijf je vrijblijvend in en leer meer over het aankopen van edelmetalen!

Contactgegevens

Lange Herentalsestraat 52
BE - 2018 Antwerpen
Tel.: +32 3 232 31 99
BTW: BE 0431.852.314
E-mail:
Argentor Essayeurs Te vinden op Lange Herentalsestraat 52, Antwerpen, 2018, Antwerpen, Belgium. Telefoonnummer: +32 3 232 31 99. .