Welkom bij Argentor Essayeurs     |
Account openen Inloggen
mijn winkelwagen
0 item(s)
Terugkoop garantie Laagste prijs Méér dan 27 jaar ervaring Beveiligde levering Altijd discreet

Reviews

Home > Reviews >

Bij Argentorshop vinden we het erg belangrijk dat klanten ons kunnen beoordelen. Service en productkennis dragen we hoog in het vaandel! U kan een review achterlaten na levering/ afhaling van uw bestelling. Dat kan, indien gewenst, zelfs volledig anoniem. Wij waarderen uw hulp om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Zo blijven we alert en kunnen we meegroeien met de noden van onze klanten. 

Hieronder kan u alle reviews nalezen die klanten hebben achtergelaten. Dat kan tevens op onze Kiyoh bedrijfspagina. Hebt u zelf een opmerking of suggestie of wilt u ons gewoon een aanbeveling geven? Laat het ons zeker weten! 
 


| 19-08-2018
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 18-08-2018
Pluspunten: Communication excellente et rapidité d'expédition exceptionnel ! Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Elsene | 18-08-2018
Pluspunten: Rapide et professionnel Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Hengelo | 14-08-2018
Pluspunten: Uitstekende service, Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
wingene | 11-08-2018
Pluspunten: zeer correcte afhandeling van mijn bestelling! correcte levering, ben een tevreden klant, en ik heb nog een bestelling geplaatst! Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 09-08-2018
Pluspunten: Zoals steeds alles correct verlopen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 08-08-2018
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Balen | 31-07-2018
Pluspunten: Reeds tweemaal heb ik goud gekocht bij Argentor. De eerste keer met contante betaling in de winkel van Argentor en nu door de bestelling te laten opsturen en telkens is alles correct verlopen. Verbeterpunten: Verbeterd kan de wachttijd in de winkel. Toen ik een paar jaar geleden mijn bestelling kwam afhalen stond de kleine ruimte vol klanten; na een half uur of meer wachten kwam ik aan de beurt en bleek ik de enige te zijn die een bestelling kwam afhalen en werd ik direct doorgestuurd naar de kleine ontvangstruimte er naast. Dat lange wachten had kunnen verkort worden. Hopelijk dat in de nieuwe locatie een onderscheid zal gemaakt worden tussen hen die goud verkopen en zij die gewoon een bestelling komen afhalen. Graag had ik daarover informatie voordat ik mijn volgende aankoop doe.
Antwerpen | 30-07-2018
Pluspunten: snelle en vlotte bediening Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Avelgem | 29-07-2018
Pluspunten: Zeer correcte en vlotte verwerking van orders Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
1 ... 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... 116
Actuele koers :
GOUDper kilo
ZILVERper kilo
Argentor Essayeurs bvba
Lange Herentalsestraat 84
2018 Antwerpen, 
België
+32 3 303 72 72
info@argentorshop.be

BTW
:
BE 0431.852.314 
ING
: BE82 3631 5620 1968
BELFIUS
: BE71 7805 9267 5669
BNP FORTIS
: BE34 0018 0627 5190

Openingsuren:
maandag
:
09.00u
-
17.00u
dinsdag :
09.00u
-
17.00u
woensdag :
09.00u
-
17.00u
donderdag :
09.00u
-
17.00u
vrijdag :
09.00u
-
13.00u
zaterdag :
gesloten

 
zondag :
gesloten
 
 

Sluitingsdagen 2018:
woensdag : 15 augustus
donderdag : 01 november
vrijdag
: 02 november

Jaarlijkse vakantie 2018:
24 december t.e.m. 01 januari 2019
 

Inschrijven op de nieuwsbrief is eenvoudig en kosteloos

Schrijf je vrijblijvend in en leer meer over het aankopen van edelmetalen!

Contactgegevens

Lange Herentalsestraat 52
BE - 2018 Antwerpen
Tel.: +32 3 232 31 99
BTW: BE 0431.852.314
E-mail:
Argentor Essayeurs Te vinden op Lange Herentalsestraat 52, Antwerpen, 2018, Antwerpen, Belgium. Telefoonnummer: +32 3 232 31 99. .