Welkom bij Argentor Essayeurs     |
Account openen Inloggen
mijn winkelwagen
0 item(s)
Terugkoop garantie Laagste prijs Méér dan 27 jaar ervaring Beveiligde levering Altijd discreet

Reviews

Home > Reviews >

Bij Argentorshop vinden we het erg belangrijk dat klanten ons kunnen beoordelen. Service en productkennis dragen we hoog in het vaandel! U kan een review achterlaten na levering/ afhaling van uw bestelling. Dat kan, indien gewenst, zelfs volledig anoniem. Wij waarderen uw hulp om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Zo blijven we alert en kunnen we meegroeien met de noden van onze klanten. 

Hieronder kan u alle reviews nalezen die klanten hebben achtergelaten. Dat kan tevens op onze Kiyoh bedrijfspagina. Hebt u zelf een opmerking of suggestie of wilt u ons gewoon een aanbeveling geven? Laat het ons zeker weten! 
 


Ostbelgien | 27-08-2018
Pluspunten: Netter Kontakt, sehr bemüht. Verbeterpunten: Konnte mir ein Lieferdatum aussuchen. Leider kam die Lieferung einen Tag später an. Mir wurde am vereinbarten Wunschtermin nicht abgesagt.
antwerpen | 21-08-2018
Pluspunten: Bestelling zeer correct en snel uitgevoerd. Afhaling na afspraak zeer vlot en zonder wachttijd. Verbeterpunten: Geen verbeterpunten
Gistel | 20-08-2018
Pluspunten: Duidelijke prijdafspraken. Vriendelijk onthaal. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 19-08-2018
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 18-08-2018
Pluspunten: Communication excellente et rapidité d'expédition exceptionnel ! Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Elsene | 18-08-2018
Pluspunten: Rapide et professionnel Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
Hengelo | 14-08-2018
Pluspunten: Uitstekende service, Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
wingene | 11-08-2018
Pluspunten: zeer correcte afhandeling van mijn bestelling! correcte levering, ben een tevreden klant, en ik heb nog een bestelling geplaatst! Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 09-08-2018
Pluspunten: Zoals steeds alles correct verlopen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
| 08-08-2018
Pluspunten: Ik heb verder geen opmerkingen. Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten noemen.
1 ... 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... 117
Actuele koers :
GOUDper kilo
ZILVERper kilo
Argentor Essayeurs bvba
Lange Herentalsestraat 84
2018 Antwerpen, 
België
+32 3 303 72 72
info@argentorshop.be

BTW
:
BE 0431.852.314 
ING
: BE82 3631 5620 1968
BELFIUS
: BE71 7805 9267 5669
BNP FORTIS
: BE34 0018 0627 5190

Openingsuren:
maandag
:
09.00u
-
17.00u
dinsdag :
09.00u
-
17.00u
woensdag :
09.00u
-
17.00u
donderdag :
09.00u
-
17.00u
vrijdag :
09.00u
-
13.00u
zaterdag :
gesloten

 
zondag :
gesloten
 
 

Sluitingsdagen 2018:
woensdag : 15 augustus
donderdag : 01 november
vrijdag
: 02 november

Jaarlijkse vakantie 2018:
24 december t.e.m. 01 januari 2019
 

Inschrijven op de nieuwsbrief is eenvoudig en kosteloos

Schrijf je vrijblijvend in en leer meer over het aankopen van edelmetalen!

Contactgegevens

Lange Herentalsestraat 52
BE - 2018 Antwerpen
Tel.: +32 3 232 31 99
BTW: BE 0431.852.314
E-mail:
Argentor Essayeurs Te vinden op Lange Herentalsestraat 52, Antwerpen, 2018, Antwerpen, Belgium. Telefoonnummer: +32 3 232 31 99. .